Relok - Frihed på 4 hjul

vi er Relok

Velkommen til Relok! Vi er en passioneret delebilsvirksomhed med base i både København og Århus. Vores mål er at gøre det billigt og bekvemt for dig at leje en delebil og samtidig bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Relok blev grundlagt af Laurits og Nicolai, som så potentialet i delebilismen. Vores team er siden vokset, og vi er 6 dedikerede personer, som sammen arbejder hårdt på at fremme brugen af delebiler som et grønt alternativ til privat bilejerskab.

Tak fordi du overvejer Relok til dine transportbehov. Sammen kan vi skabe en mere bæredygtig fremtid.

Missionen

Hos Relok er vi engagerede i at reducere CO2-udledningen. Dette mål er en hjørnesten i vores virksomhed, og vi er stolte over at kunne sige, at vi har sparet over 400 tons CO2 til dato. Denne præstation er muliggjort gennem vores effektive delebilsservice og vores initiativ til at plante et træ for hver eneste lejeaftale, vi indgår. Hver gang du lejer en delebil gennem Relok, hjælper du med at minimere antallet af biler i byen.

Visionen

Vores vision er at det private behov for at eje bil minimeres, så vi bedre kan deles om de eksisterende ressourcer i form af delebiler. Bilerne i de danske storbyer står stille det meste af tiden og bliver ofte brugt som weekendbiler. Sammen kan vi sørge for at en bil oftere benyttes og derved minimere antallet af biler i byerne. Vejen til en grøn omstilling er igennem deling 💚

Mød teamet!

Nicolai

Co-Founder

Nikolaj

Operations

Laurits

Co-Founder

Simon

Operations

Noah

Operations

Emilie

Customer Care